برنج قهوه ای و گاما اوریزانول
ساعت ۱:۱۳ ‎ق.ظ روز جمعه ٧ آذر ۱۳٩۳ : توسط : مجید

به نام خدا 

 

خانم هایی که پنجاه سالگی رو رد می کنند بخاطر کاهش هورمونهای مترشحه از تخمدان ها ممکنه دچار حالت های گُرگرفتگی و داغ کردن و گرما تو صورت و بدن بشوند . 

معمولا برای تخفیف این حالت هورمون درمانی انجام می شه یا داروهای ساخته شده از سویا تجویز می شه . 

تو سبوس برنج قهوه ای ( برنجی که از پوست زرد شالی خارج شده و برای سفید شدن به ماشین نمی برن ) ماده ای بنام گاما اوریزانول وجود داره که خاصیت دارویی برای رفع همین گرگرفتگی ، استرس و افسردگی و کاهش چربی خون داره بطوری که از نیم قرن پیش به عنوان دارو تو ژاپن مصرف می شده . 

در تحقیقاتی که شده حدود 70 تا 90 درصد خانم هایی که در درازمدت از گاما اوریزانول استفاده کردند بیشتر از نیمی از ناراحتی های ناشی از کاهش هورمونی در دوران یائسگی شون کمتر شده ... البته برنج قهوه ای باید در ظرف دربسته تا 6 ماه داخل یخچال نگهداری بشه وگرنه ممکنه اکسید و تند بشه . 

برنج قهوه ای در تنظیم قند خون ، تامین فیبر مناسب بدن و برخی مواد معدنی هم خوراکی مناسبیه .