تبخال و تغذیه
ساعت ۱٠:٢۳ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱ شهریور ۱۳٩٤ : توسط : مجید

به نام خدا 

ویروس هرپس که عامل تبخال هستش معمولا زمانی که اسید آمینه آرژینین در دسترسش باشه رشد و تکثیر بیشتری داره ، آرژینین در مغزها مثل فندق و گردو ، شکلات و ژله ها به مقدار زیادی وجود داره و بنابراین اگر کسی تبخال زده باشه یا مستعد تبخال باشه و از این مواد غذایی به میزان زیادی مصرف کنه یا تبخالهایی که زده حالا حالا خوب نمی شن یا تو تبخال زدنش سرعت بیشتری ایجاد می شه . 

از اون طرف هم اسید آمینه ای بنام لیزین داریم که برعکس عمل می کنه یعنی باعث کاهش رشد و تکثیر ویروس هرپس که عامل تبخاله می شه ، لیزین در شیر ، سویا ، تخم مرغ ، ماهی ، گوشت و حبوبات وجود داره و بنابراین برای کسی که تبخال زده استفاده بیشتر از این مواد غذایی توصیه می شه ، مثلاً روزی دو سه لیوان شیر یا شیرسویا خیلی می تونه مفید باشه .

عواملی مثل عادات ماهیانه خانم ها ، نور آفتاب ، استرس و فعالیت های شدید هم می تونند زمینه ساز تبخال زدن باشند .